Vi ønsker å beskytte de i samfunnet vårt som trenger det mest akkurat nå. 

Åpen bank fra 25.mai

Fra og med mandag 25.mai åpner vi dørene til banken igjen og ønsker våre kunder velkommen inn i banklokalet.
Det vil fortsatt være begrensninger av smittevernhensyn:

* Har du symptomer på forkjølelse ber vi om at du avventer ditt besøk.
* Hånddesinfeksjon er satt frem i kundelokale, vennligst benytt dette før du oppsøker skranken.
* Maks 4 kunder i kundesonen samtidig, er du nummer 5, vennligst vent utenfor.
* Vi loggfører alle besøkende i 10 dager for eventuell senere smittesporing.
* Hjelp til nettbank, mobilbank og vipps gjennomføres kun via telefon.
* Ønsker du møte med bank- eller forsikringsrådgiver må du kontakte oss på telefon for å avtale tidspunkt. Vi gjennomfører både digitale og fysiske kundemøter etter avtale.

Det er fortsatt mye vi kan hjelpe til med som ikke krever at du kommer innom banken.

Renhold i banklokalene

Vi har innført strenge tiltak i banken hvor vi blant annet vil unngå håndhilsning og har stort fokus på god håndhygiene og renhold. Det blir utført ekstra renhold på alle automater og i fellesareal, samt er det montert berøringsfri dispenser med Antibac i automatsonen og kundesonen.

Vi oppfordrer til bruk av bankkort og digitale betalingsløsninger i en periode hvor kontanter anses som en mulig smittekilde. Våre bankkort er også "kontaktløse" slik at du kan betale små beløp uten å berøre betalingsterminalen (såkalt "tæpping")

 

Økonomisk hjelp

Vi ønsker å hjelpe våre kunder så godt vi kan og tenker langsiktig. Er du urolig for din bedrifts- eller personlige økonomi, ikke nøl med å ta kontakt med din rådgiver så kan vi sammen finne gode løsninger som passer for deg og dine behov i en vanskelig situasjon. Vi kan løse det meste over telefon eller gjennom digitale kanaler. 

Sentralbordet vårt er tilgjengelig på tlf. 72 40 40 40 og post@oppdalsbanken.no, samt via melding fra nettbank/mobilbank.


Forskuttering av dagpenger

Grunnet økte behandlingstider på søknader og utbetalinger av dagpenger fra NAV vil Oppdalsbanken bistå med forskuttering.

For å hjelpe tilbyr vi mulighet til å søke om en midlertidig kontokreditt på inntil 20.000 kroner. Dette skal bidra til å dekke dine høyst nødvendige kostnader i vente på dagpenger fra NAV, i inntil 30 dager.

Vi velger å ikke ta etableringsgebyr på en slik kontokreditt. Du betaler dermed kun 3 % rente av det du benytter av kreditten. Det er verdt å merke seg at kontokreditten forfaller etter 30 dager, og hvis du har behov utover dette må du ta kontakt med din rådgiver igjen.

 

Rentejusteringer

Med utgangspunkt i den generelle markedssituasjonen og Norges Bank sine nedjusteringer har Oppdalsbanken  satt ned renten i flere omganger, totalt med inntil 1,25 %-poeng for nye og eksisterende kunder. 

Vi står fortsatt overfor en vanskelig og uoversiktlig situasjon. Økonomisk usikkerhet vi prege mange av våre kunder som følge av koronapandemien. Rentenedgangen vil redusere de månedlige utgiftene på boliglånet. Derfor har vi iverksatt renteendringene på utlån uvanlig raskt for å imøtekomme våre kunders behov

 

Fortsett å ta vare på hverandre - Oss bry oss!