Oppdalsbanken setter ned renten ytterligere

Med utgangspunkt i den generelle markedssituasjonen og Norges Bank sine nedjusteringer har Oppdalsbanken besluttet å sette ned renten på boliglån ytterligere med inntil 0,40 %-poeng. Dette kommer i tillegg til de tidligere varslede renteendringene på til sammen inntil 0,85 %. Boliglån for unge får den største rentenedgangen ved denne endringen.

 

Detaljert informasjon om renteendringen vil bli sendt ut i løpet av kort tid. For boliglånskunder vil endringen på utlån skje med virkning fra 2. juni. Renteendring på innskudd vil tre i kraft 13. juli.

 

Det foretas også en nedgang på utlån og innskudd for bedrifter og landbruk, disse endringene vil også bli satt i kraft så snart som mulig.

 

Økonomisk usikkerhet vil fortsatt prege mange av våre kunder som følge av koronapandemien, selv om samfunnet nå gradvis åpner opp igjen. Rentenedgangen vil redusere de månedlige utgiftene på boliglånet. Derfor iverksetter vi også denne gangen renteendringen på utlån raskt for å imøtekomme våre kunders behov. I tillegg vil vi kunne bidra med avdragsfrihet og eventuelle utsettelser med betaling av lån

Les mer om våre 5 beste tips til deg som vil ta en vårrengjøring av økonomien

 

Dersom du har andre spørsmål om økonomi, sparing eller lån, eller er urolig for din økonomi, ikke nøl med å ta kontakt med din rådgiver så kan vi sammen finne gode løsninger som passer for deg og dine behov. Det kan avtales møte både i banken og via digitale løsninger.

 

Du finner kontaktinformasjonen til din rådgiver i nettbanken/mobilbanken.

Sentralbordet vårt er tilgjengelig på tlf. 72 40 40 40 og post@oppdalsbanken.no, samt via melding fra nettbank/mobilbank.

 

Fortsett å ta vare på hverandre - Oss bry oss!