Hopp til innholdet

Bli kunde

Så hyggelig at du vil bli kunde hos oss! Vi gir deg enkel og trygg hverdagsbank og helhetlig økonomisk rådgivning. Du får en fast rådgiver det er lett å nå. Som kunde hos oss støtter du vekst og bærekraft i vårt lokalsamfunn.

Bilde av ansatte

Oss bry oss!

Uansett hvor du er i livet - vi er alltid klare til å gi deg gode råd og veiledning

Økonomi og bank er kanskje ikke alltid det mest spennende å tenke på, men det er en viktig del av livet. Som livet selv, kan det ha både oppturer og nedturer. Heldigvis er vi her for å hjelpe. Når det kommer til økonomi, er vi ganske dyktige. Og vi er litt annerledes enn de andre bankene.

Som din lokalbank har vi noe spesielt. Vi er nær deg, både geografisk og med hjertene våre. Vi er en del av lokalsamfunnet og kjenner folket her godt. Det påvirker oss som bank.

Vi vet at én løsning ikke passer for alle, og som en bank som dekker alt du trenger av en bank, skal vi strekke oss langt for å finne gode løsninger. Vi har alltid tid til en prat. Og vi husker alltid at du er et menneske, ikke bare en kunde.

Med hjerte for lokalsamfunnet, er vi her for deg. Vi jobber for å gjøre økonomien din litt enklere.

Bilde av ansatte

Vårt Kundesenter

Vi vet at kundene våre setter pris på at vårt kundesenter er lett å få personlig kontakt med. Velkommen til oss – vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd!

Bilde av ansatte

Våre rådgivere

Våre kunder verdsetter oss aller høyest på det som betyr mest i det lange løp – personlig kundeservice og rådgivning. Det er kanskje viktig for deg også?

Forsikring

Våre forsikringsrådgivere

Livet forandrer seg, og vi ønsker å gi deg gode svar og løsninger gjennom alle livets faser. Trygghet er kanskje viktig for deg også?

Bedriftsrådgivere

Vår bedriftsavdeling

Som kunde hos oss får du og din bedrift helhetlig økonomisk rådgivning. Vi ønsker å være din lokale sparringspartner og finne gode løsninger til dine behov. Korte beslutningsveier er kanskje viktig for din bedrift også?

Bilde av ansatte

Vår administrasjon

Vi skal være en rådgivende, kompetent, lokal og selvstendig sparebank som skal hjelpe deg å ta gode valg. Vi administrerer derfor ledelse, regnskap, depot og IKT selv fra vårt hovedkontor på Oppdal. Lokal kompetanse og sysselsetting er kanskje viktig for deg også?

Trondheimslokaler

Trondheimskontoret

Vi er lokalbanken i by'n som tilbyr god personlig rådgivning i tillegg til gode digitale løsninger, enten du er privat- eller bedriftskunde

Gavetildeling

Vårt bidrag tilbake til lokalsamfunnet

Oppdalsbanken skal være en drivkraft for vekst og utvikling i lokalsamfunnet! Vi er således en stolt bidragsyter til lokal idrett, kultur, ideelle organisasjoner og andre samfunnsnyttige formål. Kanskje er lokalt samfunns-engasjement viktig for deg også?

Bilde av ansatte

Online Møtebooking

Du kan nå enkelt bestille møte eller samtale med våre rådgivere via hjemmesiden. Vi tilbyr møter både i våre banklokaler og via telefon eller Teams