Hopp til innholdet
En båt på stille vann under en vakker solnedgang, med øyer i horisonten

Båtforsikring
  • Få rask hjelp hvis uhellet er ute
  • 14 dager ferieavbrudd ved brann/tyveri i sommersesong
  • Maskinskade på motor nyere enn 15 år

Hva dekker båtforsikringen?

Reparasjoner på båter kan være dyre. En båtforsikring gjør nødvendige reparasjoner og erstatningskostnader for skader litt billigere. Hos oss kan du velge mellom fire ulike typer. Fra brann/tyveri, som er det rimeligste alternativet vårt, til Båt Pluss som gir deg ekstra trygghet.

Visste du at?

Fritidsbåten din må være registrert i Småbåtregisteret eller Securmark for at du kan forsikre den hos oss.

Spørsmål og svar om båtforsikring

Båtforsikring er en forsikring som gir økonomisk beskyttelse mot skader, tyveri, ansvar og andre uforutsette hendelser som kan oppstå i forbindelse med eierskap og bruk av en båt.
Båtforsikringen kan dekke forskjellige hendelser avhengig av forsikringens omfang. Vanligvis inkluderer den dekning for skader som følge av kollisjon, brann, tyveri, hærverk, ekstremvær, og ansvar for skader på andres eiendom eller personskade forårsaket av båten.
Normalt vil båtforsikringen dekke skader som skyldes plutselige og uforutsette hendelser. Skader som følge av manglende vedlikehold er ikke dekket under forsikringen.
Vår båtforsikring gjelder i Europa.
Ved en skade må du kontakte oss så snart som mulig. Vi vil veilede deg gjennom prosessen og kreve nødvendig dokumentasjon for å behandle skadeoppgjøret. Du kan melde skaden din digitalt her.